Taart voor ijsclubvoorzitter Arie Zeeman

De statenfractie van de VVD geeft elk jaar een taart aan mensen die vrijwillig hun bijdragen leveren aan de gemeenschap

Op vrijdag 10 februari ontving Arie Zeeman, ruim 25 jaar voorzitter van IJsclub De Eendracht in Schagerbrug, uit handen van VVD-statenlid Hanneke Kaamer van Hoege een taart voor zijn jarenlange inzet aan de  gemeenschap. Het is dit jaar de elfde keer dat de VVD rondom Valentijnsdag mensen of organisaties in het zonnetje zet die iets bijzonders betekenen voor hun dorp of omgeving.

In het bijzijn van het verenigingsbestuur, diverse leden en VVD-prominenten sprak mevr. Kaamer van Hoege mooie woorden van dank richting Zeeman. Daarna richtte VVD-Schagen voorzitter Arjan Ligthart zich tot de aanwezigen, die vertelde hoe Zeeman zijn vrijwilligerswerk altijd combineerde met zijn baan bij De Waard Tenten, waar het in de winter iets rustiger was. Hij complimenteerde Zeeman over de wijze waarop hij het werk altijd zichtbaar en onzichtbaar uitvoerde, want: “Naast de gezellige uren en vergaderingen is er bij de ijsclub altijd genoeg werk te doen, ook al vriest het niet heel hard. Arie heeft veel gedaan en verzaakte nooit”.

Over enige tijd stopt Arie met zijn  voorzitterschap en moet de vereniging op zoek naar een vervanger. De VVD hoopt dat iemand opstaat om zijn taak over te nemen. De nieuwe voorzitter krijgt de steun van Zeeman, die belooft dat hij de nieuwe voorzitter zal inwerken en “niet meteen wegloopt na zijn aftreden”.