Nederland maakt een zware periode door

Wat een paar weken geleden nog ver weg leek, heeft nu ons dagelijks leven helemaal in zijn greep. Ons, én de rest van de wereld. Iedere dag merken we de enorme impact van het coronavirus.  Zoals premier Mark Rutte onlangs in zijn toespraak zei: samen staan we voor een opgave van enorme omvang. Dit moeten we echt met 17 miljoen mensen doen. Er wordt dan ook door heel veel mensen dag in dag uit ontzettend hard gewerkt om het virus te bestrijden en Nederland er weer bovenop te krijgen.

Daarnaast hebben we ook praktische zaken met elkaar te regelen: het hoofdbestuur heeft besloten om alle evenementen en andere bijeenkomsten zowel landelijk als lokaal tot 1 juni niet door te laten gaan. Dit heeft grote impact op lokale bijeenkomsten, maar de gezondheid van jou en die van jouw omgeving staan bovenaan.

  • Het festival dat gepland stond op zaterdag 13 juni gaat niet door. We zijn aan het kijken naar de mogelijkheden om geplande evenementen online te organiseren. Hier komen we binnenkort op terug.
  • De VVD-ledendag die op 16 mei a.s. in de Tweede Kamer gepland stond, wordt verplaatst naar zaterdag 31 oktober. De ledendag die gepland stond op zaterdag 19 september komt daardoor te vervallen.

VVD-leden kunnen elkaar misschien niet fysiek treffen, maar via videobellen kunnen het hoofdbestuur, de fracties, de leden uit de Tweede Kamer en provincie elkaar toch aankijken en de schouders er onder zetten om zo goed als mogelijk uit deze zware periode te komen.

Nederland maakt een zware periode door. Daarom is het essentieel dat we elkaar extra ondersteunen de komende tijd. We zijn er nog lang niet, maar met elkaar kunnen we deze crisis bestrijden. We wensen jou en de mensen om je heen veel gezondheid en sterkte toe de komende periode.